neem - ain - lan~



Selepas SPM kami mula melakukan kerja yang tidak berapa bermanfaat. Layan fs dan ym sepanjang hari. Seingat saya, kitaorang join satu group dalam fs. Rasanya Halaqah. Di situlah, kami berkenal dan mula berkawan. Neem-ain-lan..

Yang pertama, sorry lan! Kami terlewat! Ahaha..sebenarnya disebabkan oleh planning tak betul. Sebab tu En Lan terpaksa berada di KLCC sejak pukul 10 pagi. Pukul 2.30 petang kita orang baru sampai.

Ini adalah 1st time saya jumpa dengan Ain. Menurut Lan, Ain tu kecik je. Sebenarnya tinggi kami lebih kurang sama je. Tp saya disokong oleh kasut, menyebabkan saya lebih nampak tinggi. Hehe..Jangan marah Ain!


Ini hanya pertemuan antara kita bertiga. Sebelum salah seorang dari kami fly ke Australia..

Semoga ukhwah ini berkekalan..

=)

Gambar-gambar ini akan jadi kenangan sampai bila-bila terutamanya ketika berjaya menjadi “seseorang.”

Banyak lagi nak tulis. Tapi penat sudah. Heh, penat-penat pun sempat nak edit-edit gambar lagi!

Posted in |

5 comments:

  1. As Says:

    :)


    take care

  2. h Says:

    ehem

  3. rasasayang Says:

    huhu
    nim cayang
    cepatnya upload pics dlm blog
    ain sibuk, xsempat lg lor..

    hehehe

    rindu sgt2!

  4. JHaZKiTaRo Says:

    salam dari Dublin.. pekaba?? saje2 bloghopping, terhop ke sini pulak.. anyway, kalau rajin, dtg laa jenguk2 blog hamba.. :)

  5. humaiRah Says:

    heehe..

    to kak as: take care too

    to h: apa ehem2..

    to ain: rindu jgk kat ain!! alaa..neem dah cuti..!

    to JHaZKiTaRo: thanks bro!