Alhamdulillah




















Assalamualaikum wbt

Berakhir sudah program kami pada 1,2 dan 3 haribulan. Sepatutnya ada sampai 4hb tapi disebabkan oleh masalah-masalah yang tidak boleh dielakkan, maka dengan persetujuan para urusetia yang lain, program berakhir pada hari ini. Alhamdulillah.

Terima kasih kepada:

1. akhi ubaidillah kerana sudi jadi tetamu kami buat kali ke-3. Neem ada nak tulis apa yang akh bagitahu hari tu ada
15 perkara, tapi tak sempat. Sila bagi disebalik tabir ye nanti. Terima kasih kerana menerima segala kekurangan yang ada pada kami semua.

2. Terima kasih kepada model-model Fashion Show kerana bersudi memeriahkan lagi program (saya masih menunggu S3 untuk gambar hari tu. Jangan lupa bagi tau~

3. Terima kasih kepada akak wardina kerana sudi menjadi tetamu istimewa kami pada hari ini. Bersusah payah untuk mendapatkan dia akhirnya alhamdulillah. Walaupun beliau dikenali ramai tapi orangnya sangat peramah dan selalu bagikan aku semangat. Seronok dapat kata semangat dan puji-pujian dari beliau. Maafkan lah kami sebab banyak kekurangan. Terima kasih kerana memahami kami seadanya.

4. terima kasih kepada sahabat-sahabat seperjuangan kerana banyak menolong dalam menjayakan program ini. Menangis, marah dan terasa itu perkara biasa. Harap korang dapat maafkan aku sebab aku tahu aku bukan lah orang yang layak untuk menjadi ketua untuk kamu semua.

5. terima kasih kepada akak-akak dan abang-abang yang banyak menolong terutamanya abg saiful sebab banyak memberi idea dan semangat kat aku.

6. terima kasih kat semua-semua lah. Siapa yang tak disebutkan nama, jangan pula terasa hati.

Diharapkan semua mendapat manfaat daripada program ini

Baru lah aku rasa betapa susah payahnya untuk menjayakan suatu program terutamanya program berbentuk keagamaan. Tidak ramai yang menghargai tapi kami tak kisah, yang penting kami semua telah berjaya, alhamdulillahh.

Program ini banyak mengajar aku untuk bersabar, membuat keputusan dan banyak lagi. Baru lah aku tahu andai aku telah berjanji untuk melakukan suatu benda untuk seseorang dan tiba-tiba aku cancel last minute, bersusah payah lah orang yang incharge tu untuk mencari backup yang baru. Biar lah, mungkin seseorang itu ada kerja terpaksa bantalkan perjanjian.

Berdakwah bukan benda yang senang. Kami tahu fashion show kami tidak ada yang seksi-seksi. Nasyid kami tak ada yang rock-rock sebab tu tak ramai yang datang. Kami faham, hanya satu yang kami pinta dari Tuhan adalah KEBERKATAN.

Moga Allah memberkati anda semua. Terima kasih kerana mendoakan kejayaan ini.

Barakallahufik..

Wassalam

Posted in |

19 comments:

  1. joegrimjow Says:

    best la kan gambo ngn artis


    patut la bg kat ym

  2. neem Says:

    llalallaaaa~~

  3. sharamli Says:

    slhamdulillah

  4. MuhD NoR AzyM Says:

    Alhamdulillah.

    Susah payah semua tu sebenarnya menguatkan kita.

    Tahniah Neem! =D

  5. neem Says:

    alhamdulillah..

    terimak kasih byk3~~ lalalala

  6. neem Says:

    tq!

  7. Zumairi Says:

    takper kalau tak ramai yg menghargai...yg penting buat kerana Allah swt

  8. neem Says:

    insya Allah!

  9. naqiubex Says:

    Eh! Tak silap ada seorang itu pelakon cerita spanar jaya... hoho

  10. Hamba Ilahi Says:

    wah...kalau ada rezeki nak juga jemput kak wardina datang upsi...
    sangat comel....hehehheh

  11. neem Says:

    naqiub: mmg la.. wardina tu.

    ah'ha.. sgt comel dan sgt baik!

  12. Anonymous Says:

    kejo molex ny jare woh seney . .Alhamdulillah

    check yes juliet

  13. neem Says:

    yeah2 abe me..

    alhamdulillah!

  14. NURA Says:

    salam sobat
    ada AWARD sederhana untuk mba,,mohon diterima ya,di blog NURANURANIKU,sahabat lama di ALJUBAIL.S.A,trims.

  15. Rosham Says:

    wah dia bergambar ngan artis tuu..

  16. SyuhadaJohari Says:

    wahhhhh best tuuu...
    rugi lak tak pergi!! :(

  17. neem Says:

    heheheheh...xpe2 ^^

  18. syahbandar87 Says:

    ske tngk cr awk bertudung..menepati kehendak islam..tahniah untuk orng2 cam awk ni
    :)

  19. neem Says:

    terima kasih~