perhatian~

Assalamualaikum wbt


kepada siapa-siapa je..


Andai blog ini tak ilmiah, tak islamic, buang masa dan sebagainya


-just ignore it-


saya tak minta anda baca blog saya

.
kembali pada tujuan blog sebenar pada seseorang.


blog ini bukan lah untuk ilmiah semata-mata


it's about my life


my diary


saya tak kisah, anda pelajar mesir ke, jordan ke..mana-mana ke.


andai blog ini tak sesuai dengan anda, tak perlu jenguk lagi.


sekian, terima kasih!

Posted in |

20 comments:

  1. ain fathihah Says:

    SETUJUUUU!!

  2. neem Says:

    my blog~~ not your blog~~

  3. Zumairi Says:

    naper marah...ada org kutuk blog awak ke...ahh pedulikan jer...bukan dia yg bayar bil internet awak ;-)

  4. neem Says:

    x marah pun. just tu je. kalau takleh terima, x payah masuk. saya tak kisah.

    sbb saya thu apa yg saya tulis.

    bkn la mengarut 100%

    life nak serius je?

    x best jgk~

  5. sharamli Says:

    erm..bt0l la tu..tp np?
    aad 0rg xsuka ke neem?

  6. neem Says:

    ada je,

    "Saudariku yg budiman..habiskanlah akal fikiranmu..tenagamu..masamu untuk benda yang lebih berfaedah..

    yang dok cite benda2 begini untuk apa wahai saudariku.. "

    :D

    sori to say..

    anda tak faham saya kot

  7. F.Aminurrashidd Says:

    entahnyerr kalo x suker x payah laa masuk kan?

    dah laa tak kasi link.. hentam jerr terooss.. Guest oh Guest. kalau ikhlas, tak payah takut nak kasi link... hehehe

  8. handhalah ibnu kamil Says:

    hehe,
    sila baca entry di blog abu.

    hehehe.
    manusia mmg suke komplain.
    pedulikan.

  9. Han Ri Says:

    Benar, kebebasan bersuara. Tapi janganlah sampai me'ngepek' dalam 1 entri khusus. Huhu.

    Bukan apa, raikanlah pendapat semua. Kita semua pun bukan sempurna, pasti ada cacat cela.

    Balas melalui shoutbox tu pun dah memadai. Nampak matang sikit. Tak banyak. Sikit je.
    ;)

  10. Benrauf Says:

    be kool je neem. kita memang tak boleh puaskan hati semua orang.
    kita tak sempurna. org lain pun macam tu juga. :)

  11. neem Says:

    to all:

    mmg kita xleh puaskan hati smua org. xde lah nak mengepek apa. just nak smua org jelas. xde nak komplain2 direct lagi

    =)

    saya mmg tak kisah..

    sbb manusia mmg camtu. x akan berpuas hati dgn smua2

  12. Han Ri Says:

    Setuju dengan Benrauf!

  13. MuhD NoR AzyM Says:

    Releks je neem..

    Hidup kita, kita yg tentukan..=)

    Chaiyok2! Hihi..=p

  14. neem Says:

    :D

    aku ok je~~

  15. Han Ri Says:

    Tak benar. Penentu ialah Allah, kita ialah perancang.

  16. mun Says:

    sila rujuk pada blog saya perihal situasi ini ;)

  17. neem Says:

    thanks, kak mun.

    got it!

  18. ShiLa Says:

    biar kan mereka! =)

  19. Anonymous Says:

    huhuhu..
    cm mrh n mcm touchg pn de..
    hehe..
    ala...
    nvr say die b4 u try..
    ignore je org ckp..
    nywy good job..
    excellent...
    :)

  20. neem Says:

    hahaha... thanks mer!