aku nak "dia" temankan aku


Aku sayang dia..
ada kisah antara aku dan dia sebenarnya.

kenangan terindah yang tidak akan ku lupakan..

kerana "dia" aku teringatkan seseorang..

seseorang yang juga aku sayangi..

oh Guinea Pig..

alamak..

mungkin namanya tak berapa afdal. heheeh..

aku dan housemate aku tengah fikir nak beli.

tapi tak tahu harga berapa. takut mahal laaa..

aku pernah bela Guinea Pig ini masa budak-budak dulu.

Papa aku lah yang jaga, mandi, sikat bulu...

rindu!

rindu masa tu. bersama papa tersayang~~

Posted in |

9 comments:

  1. +fALl fOr yA+ Says:

    murah je benda nie..
    eh, bukan benda, guinea pig nie..
    dalam Rm10~RM20 seekor..
    murah je..
    campor ngan sangkar, permainan die and makanan die tu yang jadi mahal...
    hehe..
    tak minat kucing atau arnab?
    hehe

  2. handhalah ibnu kamil Says:

    tak haram ke tu?
    hehehe.

    gurau.

    ~nak pelihara singa tak?~

    lalala.

  3. neem Says:

    to adik:
    minat kucing n arnab tu. cuma tmpat akak duduk ni x sesuait dgn binatang macam tu.. xleh bela. duk tingkat 7. sian la kat kucing n arnab kalu nak kuar2 jalan g2.

    to abu:
    singa? best jgk. blh dia jadi bodyguard neem..wah333

  4. Benrauf Says:

    bela arnab la neem. baru kool. :D

  5. neem Says:

    nak letak kat mana tempat? xde tmpat yg sesuai utk arnab~

  6. Anonymous Says:

    mid valley, tingkat atas sekali "pet wonderland" kalau tasneem nak cari...

  7. neem Says:

    ye2..

    i know.

    mmg nak g situ pun

  8. joegrimjow Says:

    teringat kat zubaidah

  9. neem Says:

    zubaidah tu sapeeE???