Lumba Haram n Mat Rempit

Pukul 1.35am dah.. nak menikmati kesunyian alam pun tak boleh. Aku bunyi orang lumba motor and kereta je. Apa tujuan hidup korang sebenarnya....?


Brun-brun....


Brunnn...... Brunnnn..... Brunnnnnnnnn.......................

Korang buat bising, ramai yang mendoakan tau..

pergi mam**s lah kau..!!!!!

Bla.. blaa... blaaa....

@#$%^...arrrrrrgggghhh!!!!!!!!^&*%$#$$%^&

dan kalau nasib tak baik....

iiieeeaattt.... Dum! !!!!!!!!


At least patah tangan.

tak pun patah kaki.

tak pun patah pinggang

tak pun putus tangan.

tak pun putus kaki.

tak pun kena masuk ICU

masuk ICU ok lagi, sekurang-kurangnya ada orang tolong bacakan yasin masa tengah koma (kalau adala..)

dan kalau tak mati, kalau orang lain turut jadi mangsa korang berlumba, kena saman tak pasal-pasal.

under law of tort ---> negligence.

sebab korang ada duty to take care.

then korang dah breach that duty

menyebabkan damages or injured.

sah kena sue.

dan kalau mati...

nak manti camne?

putus kepala?

putus badan?

hm... kalau bomba tak jumpa kepala anda, tak jumpa kaki anda...

alamak... masuk kubur camtu je laa...?

eh.......

fikir-fikirkan lah~

Posted in |

9 comments:

  1. paan Says:

    dasyat ko punya gambar tue..aku bawak motor slow jer.ahakz...

  2. handhalah ibnu kamil Says:

    ya Allah.

    selamatkanla mereka.
    agar sempat bertaubat.


    moga tiada di keturunanku menjadi seperti mereka.

    nauzubillah.

  3. neem Says:

    paan:
    nasib baik ko bwak slow je..

    abu:
    amin!!!

  4. +fALl fOr yA+ Says:

    eiii akak..
    geli ah tengok gambar tu.. hu3

  5. neem Says:

    realiti dik.. :D

  6. Han Ri Says:

    Ye. Kadang2 yang tak berdosa pun jadi mangsa.

    Cuba tengok.

  7. neem Says:

    ya Allah..
    seram.. T_T

  8. Benrauf Says:

    Aku tak merempit dan berlumba haram..tapi aku baru eksien aritu..
    T_T

  9. neem Says:

    kifarat..

    accident ringan x mengapa.

    mg cepat sembuh, ben!