aku tak puas hati betul. Mereka lagi lawa dari aku

Ratu Pondan 2009

Orang Thailand




Oh..

Mereka lagi cantik dari aku.

waaah... tidak!!!!!!!

hehehe

layan~~

Jaga diri, hati dan iman.

Jangan jadi macam mereka..

Kita dilahirkan dalam agama yang mulia..

Jadilah mulia macam agama kita.

Amin!!

Posted in |

27 comments:

  1. Lun Says:

    cantik di luar tapi kosong di dalam

    no iman no taqwa so this is d result

  2. neem Says:

    bersyukur kita berada dalam golongan org2 yg sedar..

  3. joegrimjow Says:

    comey gilerrr

  4. neem Says:

    berkenan kah?

    ehehhe

  5. MuhD NoR AzyM Says:

    Joe taste dia len sikit..hehe

    Ak teruja tgk diorang tp geli pun ada..huh

  6. neem Says:

    aku suka tgk lah dorg.

    lawa laa...

  7. As Says:

    siyes cam pompuan

  8. neem Says:

    cantek kan..

  9. Musafir Melayu Says:

    ??!!

  10. neem Says:

    await? x puas hati? ehehehe

  11. guntur Says:

    kat korea ada kumpulan artis mak nyah,ladies.muka ayu nak mampus.

    orang malaysia panggil nyah dan koq,orang indonesia panggil waria,orang pakistan panggil hijra,orang arab panggil tant,orang putih panggil she-male,orang thai panggil apa?

  12. neem Says:

    org thai panggil:
    1. Tut
    2. kra-they
    3. sau pra-pest song (perempuan jenis ke dua)

  13. naqiubex Says:

    Thailand! here I come!
    Gurau jer.. haha
    Vrooom....

  14. guntur Says:

    aku ada tulis kat sini pasal pondan.
    http://cakap-lebat.blogspot.com/2009/04/krisis-jantina-1.html

  15. kUsYuk Says:

    pondan??!!!..
    haha,slalu jumpa kat chow kit time teman mak ak m'borong barang kuih..

  16. neem Says:

    to naqiubox:
    wc3..~~

    to guntur:
    bereh. Thanks!!!

    to kusyuk:
    tp aku rasa pondan thailand lagi cumil. huhuh..
    aku penah gak tgk kat chow kit. kul 11 malam lebih dah. geli ada.

  17. kUsYuk Says:

    btul tu neem..
    pondan kat chow kit m'gelikan..
    ramai yg maskulin..tough2 plak tu..
    klah ak..

  18. Lun Says:

    dosa x laki tgk org2 pondan nih? i meant..mrk pn originally laki kn?

    tp da mcm pmpuan, so tgk dosa x? konpius2

  19. neem Says:

    to kusyuk:
    jgn plak kita jdi macam dia. oh no..

    to lun:
    neem pun x sure. nnt tnya yg pakar~

  20. Biar Putih Tulang Says:

    Lelaki yg normal tidak akan bangkit nafsu melihat lelaki. Sebaliknya kami ( lelaki ) merasa geli geleman juga kerana sudah mengetahui bahawasanya si wanita itu sebenarnya lelaki.

    Berdosa sekiranya melihat pondan itu dengan nafsu berahi. Tidak sekiranya tanpa ada apa2 dan cuma melihat dari sudut pandangan lelaki normal. Tidak tahulah jika anda lelaki abnormal..itu sungguh menjelikkan.

  21. neem Says:

    to biar putih tulang:
    syukran!!

  22. misz mun Says:

    haha
    dem beauty!

    wonder why n sape la yg cipta the dem surgery for them to transform!!

    ahaha trus tringat kt sorg shemale unitar....

  23. neem Says:

    to kak mun:

    shemale kat unitar x ramai.

    huhuh..

  24. Cik Angah Says:

    neem...betul 2...kita lahir dan membesar dgn n d dlm agama yg suci dan murni...

    semoga iman kita terpelihara....hendaknya..Amin..

  25. neem Says:

    to cik angah:
    amin3..!!!

    tp cumil kan dorg?

    waah...

    x puas hati betui

  26. ain fathihah Says:

    gejala pondan @ nok yg membimbangkan (sgt3) di kampus ain

    huhu,
    dah la universiti bakal pendidik..

    adehh..

    cmna la agaknya eh, anak lelaki ain nt belajar dgn cikgu aww aww ni..

  27. neem Says:

    huhu..

    bakal pendidik..

    neem ada lecturer sorg lembut skit.

    tp dia terer!!!