Award~


Hari ni aku baik hati. Mungkin sebab aku pening-pening maka aku terus menjadi baik secara tiba-tiba.


Yeah.. aku nak bagi award nih kat:
1. ain.
2. abu.
3. pakcik dot
4. benrauf
5. Hanri
6. azym
7. Lun
8. bro knie
9. sufi
10. sharamli
11. naquibex
12. adik mimie (asked)
13. Kusyuk
14. joe
15. ayah hud
siapa-siapa nak ambil silakan yeaa. Aku pening lagi. Oh.. Tak leh nak remind balik blog siapa yang aku selalu baca..


Posted in |

18 comments:

  1. PemudahCara Says:

    aduhhh. mcm mn nk amik. tgn x leh amik. sentuh screen je boleh. hehehe. tq neem

  2. neem Says:

    save picture as pastu save kat comp then buat macam biasa~~

  3. naqiubex Says:

    Oh thank you very much.. I dunno what to say..

  4. neem Says:

    ohoho...

    terharu ke? kui3

  5. joegrimjow Says:

    hekhek
    besh besh
    meceyy
    lege abes exam dpt award
    hoho

  6. Lun Says:

    tq neem

    lpas ni Lun nk gantung award ni kat dinding bilik

  7. neem Says:

    to joe:
    hohoh..besh3

    to lun:
    uik..gantung dalam blik nah

  8. sharamli Says:

    berat x?
    hik3..
    tak0t xlarat nak usung..

    tq :)

  9. Han Ri Says:

    Sankyu da ne.

  10. neem Says:

    alamak.. bahasa apa tu han?

  11. DzuLagiL Says:

    i love ur blog...
    huhu

    < bkn mengampu...

    kitorg dah start cuti ari nie...

  12. Han Ri Says:

    Jepun kot.

  13. DzuLagiL Says:

    to neem,

    selamat mulakan sem baru...
    bukan semua orang dpt...
    aja... aja... fighting!

  14. kUsYuk Says:

    yae!!
    ak t'senarai..
    mekasih

  15. neem Says:

    to zul:
    yeah3... macih2~ fight!!

    to kusyuk:
    sama2 kasih! hehe

  16. dotblogspotdotkom Says:

    TQ neem...pakcik sungguh bahagia kerana sudi menerima CHENTA pakcik..sudah sekian lama pakcik menanti jawapan dari kamu..ehh ..silap dialog la plak...

    TQ fren.....nanti pakcik tepek.....

  17. neem Says:

    hahaha...

    jgn2..

    nnt ada org mareee~~

  18. MuhD NoR AzyM Says:

    Thanks neem..=)

    Bila nak belanje makan plak? Weee~ =p